Tagrenovering og andet tagarbejde udføres i høj kvalitet

Tænker du, at det er ved at være tid til en tagrenovering? Hos Tømrerfirmaet KPM hjælper vi med alle former for tagarbejde for private og erhverv i blandt andet Holstebro, Skive, Vinderup samt mange andre steder. Vi bygger vores firma på godt håndværk og tilfredse kunder, og derfor lægger vi altid vægt på at levere kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi har fokus på dialog, planlægning og det gode resultat

​Taget er husets vigtigste klimaskærm, og derfor skal det løbende tilses og vedligeholdes. Mindre skader skal repareres, før de fører til større skader i tagkonstruktionen og måske endda i selve huset. Før eller siden skal huset have et nyt tag.

Der er mange muligheder for en tagrenovering, og hvis hele taget skal udskiftes, så kan du vælge et andet tagmateriale.

Ved en tagrenovering kan vi blandt andet lægge:

  • Eternit
  • Tagpap
  • Tagsten
  • Tagplader
  • Og så videre

Samtidig kan du få ny isolering eller efterisolering. Der kan også være mulighed for en bedre udnyttelse af tagetagen. Vi kan for eksempel gøre tagetagen beboelig ved at opmure vægge, opsætte kviste samt isolere gavl og tag.

Det er forskelligt, hvor lang tid en større tagrenovering tager. Det kommer blandt andet an på husets stand og størrelse, men det tager typisk omkring 6-9 dage.

Vi har 14 års erfaring inden for tømrerfaget, og derfor er vi bevidste om, at professionel planlægning og den gode dialog er afgørende. Samtidig har vi naturligvis fokus på æstetik, holdbare løsninger og levering til den aftalte tid.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at få en snak om mulighederne. Vi kommer gerne ud for at se på opgaven, før vi laver et uforpligtende tilbud med en god pris for renovering af taget eller andet tagarbejdet.

Du kan ringe til os på telefon 52 11 23 84 for at lave en aftale. Du kan også skrive til os på e-mail lembm@mail.dk.

Anmeldelser fra Facebook

​"veludført arbejde til tiden 👍. absolut ikke det sidste han har lavet for os!"
​- Jan Henriksen

Tømrerfirmaet KPM

Tømrerfirmaet KPM udfører tømrerarbejde stort som småt. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Følg os på Facebook.

Kontakt os

​Tømrerfirmaet KPM

Egevej 8, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

​CVR: ​40366032

Telefon: 52 11 23 84

E-mail: lembm@mail.dk

Hverdage 07.00 - 17.00