Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

Overvejer du, om det er tid til udskiftning af vinduer? Hos Tømrerfirmaet KPM tilbyder vi levering og montering af vinduer og døre hos private og erhverv i blandt andet Holstebro, Vinderup og Skive samt mange andre steder. Vi lægger vægt på kvalitet i vores arbejde, og derfor bygger vores firma på godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi har altid fokus på funktionalitet og æstetik

​Vi kommer gerne ud for at gennemgå jeres vinduer, og vi laver gerne en vurdering af, hvorvidt der er behov for nye låse, nye hængsler eller nye ruder. I de fleste tilfælde kan det bedst svare sig med helt nye vinduer. Vi benytter typisk døre og vinduer fra KPK, Hvidbjerg og Kastrup, men vi kan også levere fra andre producenter.

Vi har 14 års erfaring inden for faget, og vi har altid fokus på funktionalitet og æstetik ved udskiftning af vinduer og døre. Samtidig er vi bevidste om, at professionel planlægning og den gode dialog er afgørende for det gode resultat.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af mange forhold såsom dine ønsker til producent, træsort og ruder. Mange vælger en kombination af træ, aluminium og energiruder.

Få et uforpligtende tilbud på vinduesudskiftning

​Du er velkommen til at få mere at vide om mulighederne, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi tager en snak. Herefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 52 11 23 84 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til e-mail lembm@mail.dk.

Anmeldelser fra Facebook

​"veludført arbejde til tiden 👍. absolut ikke det sidste han har lavet for os!"
​- Jan Henriksen

Tømrerfirmaet KPM

Tømrerfirmaet KPM udfører tømrerarbejde stort som småt. Vi satser på kvalitet hele vejen og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Følg os på Facebook.

Kontakt os

​Tømrerfirmaet KPM

Egevej 8, 7860 Spøttrup

Navigation på Google Maps

​CVR: ​40366032

Telefon: 52 11 23 84

E-mail: lembm@mail.dk

Hverdage 07.00 - 17.00